Ontdekken en Proeven

Het High Tea arrangement “Ontdekken en Proeven” bestaat uit een fotozoektocht door de stad naar keuze met als afsluiting een heerlijke High Tea (of High Wine). Alvorens aan de fotozoektocht te beginnen kunnen jullie eerst nog genieten van een lekker kopje koffie of thee met gebak.

Tijdens de fotozoektocht gaan jullie op zoek naar de leukste plekjes van de stad, deze zijn aangegeven op de plattegrond. Op elke locatie dienen jullie een aantal vragen te beantwoorden, puzzels op te lossen en krijgen jullie een leuke team-opdracht. Naast vragen, puzzels en opdrachten zijn er ook historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten. De fotozoektocht eindigt bij een gezellig restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei heerlijkheden zoals scones, muffins, sandwiches, brownies en onbeperkt thee op jullie staat te wachten.

De stad ontdekken met leuke vragen en opdrachten en lekker smullen van heerlijke zoetigheden en hartige hapjes, dat is het recept voor een gezellige middag in de stad naar keuze.

Programma*:

11.00 – 12.00 Locatie I: Koffie/thee met gebak
12.00 – 14.30 Fotozoektocht door de stad
14.30 – 16.30 Locatie II: High Tea

Inhoud pakket:

 • Voor elk team een rugtas met daarin:
  – Begeleidend vragen/opdrachtenboekje
  – Geplastificeerde stadsplattegrond met locaties
  – Schrijfmateriaal
  – Materiaal tbv opdrachten
 • Boekje met antwoorden + puntentelling
 • Handleiding met informatie en tips
 • Uitzoeken + reserveren locaties koffie met gebak en high tea

Prijs: Euro 75,00 + Euro 35,00 per team (incl. BTW + verzendkosten)

Voorbeeld: U wilt de groep in 4 teams verdelen dan zijn de kosten Euro 4 x 35,00 = 140,00 + 75,00 = Euro 215,00 (incl. BTW)

Exclusief:

 • Koffie/thee met gebak
 • High Tea (incl. onbeperkt thee)
 • Overige drankjes

OFFERTE AANVRAAG