Breda

ARRANGEMENT BREDA

Programma*:

10.00 – 11.00 uur: Thee/koffie met gebak (naar keuze)

11.00-12.00 uur: Fotozoektocht door het mooie centrum van Breda 

Tijdens de fotozoektocht door de gezellige stad komen jullie op de mooiste plekjes van Breda en komen jullie alles te weten over de stad en haar bezienswaardigheden.  Onderweg krijgen jullie leuke vragen en opdrachten.

12.00-13.30 Lunch (restaurant naar keuze)

14.00-15.00 uur: Rondvaart 

Een rondvaart door de Singel is een belevenis voor jong en oud. De 1 uur durende tocht door de Singel geeft u een bijzondere kijk op Breda. Met een rondvaart wordt u varenderwijs duidelijk gemaakt wat er zich in de loop van de tijd op en rond het Bredase water heeft afgespeeld.

15.00-17.00 uur: Fotozoektocht door het mooie centrum van Breda

17.00-18.30 uur: Rondleiding met welkomstbiertje + bierproeverij 4 proefglaasjes Brouwerij de Beijerd

Dat jongensdromen soms werkelijkheid worden, blijkt uit de realisatie van Brouwerij de Beyerd. Hiermee herstelt De Beyerd in 2004 een stukje verloren Bredase traditie. Waar in 1628 aan de Boschstraat brouwerij ‘De Drie Hoefijzers’ werd opgericht, is een kleine 400 jaar later het brouwers-ambacht terug in de straat. ‘Drie Hoefijzers Klassiek’ is dan ook het eerste bier dat hier volgens origineel recept gebrouwen wordt. Naast het Drie Hoefijzers brouwt de Beyerd ook verschillende bieren volgens eigen recept.

De koperen brouwketels en open gistkuipen geven zowel de brouwerij als het hiermee verbonden restaurant een bijzonder nostalgische sfeer. Achter de brouwzaal ligt de lagerkelder die aanzienlijk moderner aandoet.

18.30 – 21.00 uur: Diner (restaurant naar keuze)

Aantal personen: minimaal 8 personen

* Andere tijden of combinaties zijn ook mogelijk.

Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag stuur een email naar: info@dcity-xplore.nl