Brugge

BIER-ARRANGEMENT BRUGGE

Programma*:

11.00 – 11.30 uur: Rondvaart door Brugge

Laat je in vervoering brengen door de romantiek van de Brugse reitjes! Je krijgt de mooiste plekjes van de stad vanuit een volledig nieuw perspectief te zien.

11.30-13.00 uur: Bezoek Brouwerij Bourgogne des Flandres

Na bijna 60 jaar is Bourgogne des Flandres terug in de Brugse binnenstad met een eigen brouwerij. Ga op verkenning in de brouwerij en laat je op zolder verrassen door de geur van het mout en de verse hop. Hier wordt voor je eigen ogen gebrouwen!

Tijdens het bezoek ontdek je op eigen houtje meer over hop en het brouwproces, maar kan je ook digitaal leren tappen of naar huis gaan met met jouw foto op de fles! Afsluiten doe je uiteraard met een gratis Bourgogne des Flandres met een uniek zicht op de Brugse reitjes…

13.00-14.00 uur Lunch (restaurant naar keuze)

14.00-15.00 uur: Fotozoektocht door het oude centrum van Brugge (1e deel) 

Tijdens de fotozoektocht door het fotogenieke Brugge komen jullie op de mooiste plekjes van Brugge en komen jullie alles te weten over de geschiedenis van het bier, Brugse brouwerijen, Brugse specialiteiten en leuke feitjes en weetjes over Brugge zelf. Onderweg krijgen jullie leuke vragen en opdrachten.

15.00-16.00 uur: Rondleiding + degustatie Halve Maen

De eeuwenoude traditie van het bier brouwen, is in deze Brugse brouwerij vastgelegd in een uniek museum.  Dagelijks zijn er rondleidingen door zowel de moderne brouwerij als het museum. Aansluitend krijgt u een degustatie van het huisbier Brugse Zot Blond.

16.00-18.00 uur: Fotozoektocht door het oude centrum van Brugge (2e deel)

18.00 – 21.00 uur: Diner (restaurant naar keuze)

Aantal personen: minimaal 8 personen

* Andere tijden of combinaties zijn ook mogelijk.

Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag stuur een email naar: info@city-xplore.nl