Eindhoven

ARRANGEMENT EINDHOVEN

Programma*:

12.00-13.30 uur: Lunch (restaurant naar keuze)

13.30-15.00 uur: Fotozoektocht door het centrum van Eindhoven 

Tijdens de fotozoektocht door Eindhoven komen jullie op de mooiste plekjes van de stad en komen jullie alles te weten over Eindhoven en haar bezienswaardigheden.  Onderweg krijgen jullie leuke vragen en opdrachten.

15.00-16.30 uur: Bezoek Van Abbe Museum

Het Van Abbemuseum is een prachtig museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend. Het Van Abbemuseum is vernoemd naar zijn oprichter Henri van Abbe. Van Abbe was een liefhebber van moderne kunst en wilde Eindhoven daar van mee laten genieten.

Het museum is in het bezit van een van de grootste collecties kunstwerken wereldwijd van de Rus El Lissitzky. Tevens beschikt het over werken van Pablo Picasso en Wassily Kandinsky.

17.00-19.00 uur: Bierproeverij Stadsbrouwerij Eindhoven

Laat u verrassen in het Proeflokaal van de Eindhovense Bierbrouwerij onder leiding van een echte bierspecialist. De specialist neemt je mee in de wereld van hun eigen gebrouwen speciaalbieren. Je proeft 5 verschillende soorten bieren waarbij passende hapjes worden geserveerd om de smaken nóg beter te laten uitkomen. Een 2 uur durende proeverij vol heerlijkheden en vooral gezelligheid. (Incl. 5 bieren + 1 likeur + food pairing)

Aantal personen: minimaal 10 personen

* Andere tijden of combinaties zijn ook mogelijk.

Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag stuur een email naar: info@city-xplore.nl